Konvektomat Convotherm easyTouch 20.10 Konvektomat Convotherm easyTouch 20.10
Konvektomat Convotherm easyTouch 20.10
Konvektomat Convotherm easyTouch 20.10
Convotherm maxx pro easyTouch 20.10
Kapacitet: 20xGN1/1 ili 17x(600x400) mm
Dimenzije (ŠxDxV): 890x820x1942 mm
Dim.sa nestajućim vratima: 1002x820x1942 mm
Snaga: 38,9 kW
Napon: (3N~ 400V 50/60Hz (3/N/PE))

 

Opis proizvoda: Konvektomat Convotherm easyTouch 20.10

  • Podna parnokonvekcijska peć
  • Upravljanje preko easyTouch panela
  • ACS + nove naprednije funkcije zatvorenog sistema kruženja vazduha, manja količina kiseonika u pećnici onemogućava prelaz ukusa sa jedne na drugu namirnicu, Ušteda energije i vode do 30% sa regulacijom

             - Crisp&Tasty - 5 nivoa podešavanja otklanjanja vlažnosti
             - BakePro - 5 nivoa za tradicionalno pečenje
             - HumidityPro - 5 nivoa podešavanja vlažnosti
             - Controllable fan - 5 brzina ventilatora
             - USB - port koji je integrisan u kontrolnom panelu

  • Mogućnost programiranja 399 recepata od kojih se svaki može prilagoditi u 20 različitih koraka

  • Temperaturna sonda sa više tačaka merenja jezgra,trajno fiksirana na uređaj

  • Automatski program čišćenja pećnice sa tečnim deterdžentima,koji poseduje 4 stepena čišćenja u zavisnosti od zaprljanosti pećnice

  • 6 metoda kuvanja konvekcija, parenje, kombinovana para, regeneracija, održavanje, sous-vide kuvanje
             - Para 30°C-130°C 
             - Kombinovana para 30°C - 250°C 
             - Konvekcija 30°C - 250°C 
             - Regeneracija,kuvanje na niskoj temperaturi sa tri podešavanja

  • Mogućnost trenutnog prebacivanja na bilo koji model pripreme hrane bez zaustavljanja trenutnog programa

  • Sa ručnim tušem sa kontinuiranim podešavanjem mlaza vode i mehanizmom automatskog uvlačenja i izvlačenja

  • Vrata koja se otvaraju na desnu stranu i  poseduju klizače za uvlačenje vrata sa strane

  • Sve kontaktne površine kao što su ručka vrata, tuš i panel oplemenjeni srebrnim jonima i sprečavaju širenje bakterija